The Apartments

Highveld Ridge, Sandton
The Apartments Öne Çıkan Resim
The Apartments Dış Mekan
The Apartments Dış Mekan
The Apartments Dış Mekan
The Apartments Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
The Apartments
66A Stiglingh Road Rivonia Highveld Ridge, Sandton

The Apartments misafirlere Sandton bölgesinde, havaalanı yakınında, Rivonia Village Alışveriş Merkezi ve Netcare Sunninghill Hastanesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Montecasino Kumarhanesi ile 5,2 mi (8,4 km) ve The Bryanston Organic and Natural Market ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x