Sandton Executive Apartment

Highveld Ridge, Sandton
Sandton Executive Apartment Öne Çıkan Resim
Sandton Executive Apartment Oda Düzeni
Sandton Executive Apartment Oda Düzeni
Sandton Executive Apartment Banyo Tipleri
Sandton Executive Apartment Mutfak
Image More +3 fotoğraf
Sandton Executive Apartment
16 11th Avenue Rivonia Highveld Ridge, Sandton

Sandton bölgesindeki bu apart daire konaklamanızda Rivonia Village Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Morningside Mediclinic ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu daire Montecasino Kumarhanesi ile 4,6 mi (7,3 km) ve Netcare Sunninghill Hastanesi ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Misafirler için dairede buzdolabı ve düz ekran televizyon vardır. Size özel, balkon veya veranda vardır. Ortak/paylaşılan mutfakta yemek yapabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kilitli dolap mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x