The Anthony Hotel

Lombok
The Anthony Hotel Genel
The Anthony Hotel Genel
The Anthony Hotel Genel
The Anthony Hotel Genel
The Anthony Hotel Genel
Image More +63 fotoğraf
The Anthony Hotel
Kanaalstraat 197 - 199 , Lombok

The Anthony Hotel misafirlere Utrecht merkezinde, Beatrix Tiyatrosu ve Holland Casino Utrecht Kumarhanesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Hoog Catharijne Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Oudegracht Kanalı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

The Anthony Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 90 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Apart Daire, 1 Yatak Odası, Ek Bina
City
City Apart Daire, 2 Yatak Odası, Ek Bina
Family
Family Çatı Katı (Loft), 2 Yatak Odası (Annex Building)
Superior
Superior Family Loft (Annex Building)
City
City Stüdyo, Ek Bina
Superior
Superior Stüdyo, Şehir Manzaralı, Ek Bina
Economy
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x