Utrecht Otelleri Ara

En uygun Utrecht otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Utrecht otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Utrecht Hakkında

Hollanda’nın aynı adlı bölgesinin merkezi olan Utrecht, aynı zamanda bu bölgenin en kalabalık ve hareketli şehirlerinden biri. 350 bine yaklaşan kalabalık nüfusu ile aynı zamanda Hollanda’nın en büyük dört şehri arasında yer alan Utrecht, ülkenin önemli dini merkezlerinden de biri.

Çok sayıda tarihi yapının yanında göz alıcı kiliselere de sahip olan şehirde özellikle Oudegracht Kanalı çevresi her biri ince işçiliği eseri evleri ve dar sokakları adeta masallardan fırlamış gibi muhteşem görüntüler sunuyor. Birçok turist için henüz keşfedilmemiş yerler arasında yer alan şehirde çok canlı bir sosyal ve kültürel yaşam var.

Kent ülkenin başkenti Amsterdam’dan sonra en fazla sosyal ve kültürel aktivitenin gerçekleştiği yer olarak biliniyor. Sahip olduğu üniversitenin de etkisiyle oldukça genç bir nüfusa sahip olan şehrin birçok sakini burada ailesinden uzakta tek başına yaşamını sürdürüyor. Şehirde özellikle merkezi noktalarda sosyal yaşam da son derece renkli ve hareketli.

Neredeyse her mevsim düzenlenen festivaller her yaştan katılımcıyı buluşturuyor ve şehri adeta bir ‘’eğlence başkenti’’ haline getiriyor. Şehirde yer alan Para Müzesi ise paranın tarihine doğru yolculuğa çıkaran ve parayla ilgili ziyaretçilerin ilgisini çeken çok sayıda eseri barındıran farklı seçenekler arasında.