The Amayaa

Varanasi
The Amayaa Genel
The Amayaa Genel
The Amayaa Genel
The Amayaa Öne Çıkan Resim
The Amayaa Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
The Amayaa
The Mall Cantt , Varanasi

Varanasi bölgesindeki The Amayaa konaklamanızda, JHV Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Alamgir Mosque ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kashi Vishwanath Tapınağı ile 3,4 mi (5,4 km) ve Dasaswamedh ghat ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 58 oda mevcuttur. Odada ücretli kablolu İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x