The Adelphi Hotel

Upstate New York, Saratoga Springs
The Adelphi Hotel Genel
The Adelphi Hotel Genel
The Adelphi Hotel Genel
The Adelphi Hotel Öne Çıkan Resim
The Adelphi Hotel Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
The Adelphi Hotel
365 Broadway Upstate New York, Saratoga Springs

Saratoga Springs bölgesindeki The Adelphi Hotel konaklamanızda, Congress Park ve Saratoga Springs Visitor's Center ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Saratoga Race Course ile 1,1 mi (1,8 km) ve Saratoga Kumarhanesi ve Yarış Pisti ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Morrissey's Lounge yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Polaris)
Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premier
Premier Süit
Premier
Premier Süit (Broadway)
Room
Süit (Whitney Suite)
Room
Süit (Travers Suite)
Room
Süit (Whitney Master Suite)
Room
Süit (Travers Master Suite)
Room
Oda, 2 Yatak Odası (Owners Box)
Room
Premier Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x