The 8th floor hostel

Siberia, Irkutsk
The 8th floor hostel Öne Çıkan Resim
The 8th floor hostel İç Mekan
The 8th floor hostel İç Mekan
The 8th floor hostel İç Mekan
The 8th floor hostel Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
The 8th floor hostel
Dekabrskikh Sobytiy street 57 Siberia, Irkutsk

Irkutsk bölgesindeki The 8th floor hostel konaklamanızda, Volkonsky Evi Müzesi ve Irkutsk Regional Memorial Decembrists Museum, Volkonsky House ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Irkutsk Regional Memorial Decembrists Museum, Trubetskoy House ile 0,3 mi (0,5 km) ve Dom Ofitserov ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, terlik ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x