Delta Business Hotel

Siberia, Irkutsk
Delta Business Hotel Genel
Delta Business Hotel Genel
Delta Business Hotel Genel
Delta Business Hotel Genel
Delta Business Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Delta Business Hotel
58, K. Liebknecht St. Siberia, Irkutsk

Delta Business Hotel misafirlere Irkutsk merkezinde, Volkonsky Evi Müzesi ve Irkutsk Regional Memorial Decembrists Museum, Volkonsky House ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Aistenok Irkutsk Bölge Kukla Tiyatrosu ile 0,9 mi (1,4 km) ve Irkutsk Regional Memorial Decembrists Museum, Trubetskoy House ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Rus mutfağı sevenler için Delta ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Irkutsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1421 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x