The 8 Hotel Udonthani

Isan, Mak Khaeng
The 8 Hotel Udonthani Öne Çıkan Resim
The 8 Hotel Udonthani Banyo Tipleri
The 8 Hotel Udonthani Banyo Tipleri
The 8 Hotel Udonthani Banyo Tipleri
The 8 Hotel Udonthani Banyo Tipleri
Image More +27 fotoğraf
The 8 Hotel Udonthani
14/5 Samphanthamit Road , Mak Khaeng Isan, Mak Khaeng

Udon Thani bölgesindeki The 8 Hotel Udonthani konaklamanızda, UD Town alışveriş merkezi ve Central Plaza Udon Thani ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Krom Luang Prachaksinlapakhom Anıtı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Tay-Çin Kültür Merkezi ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Suite Double
Grand
Grand Deluxe King with City View
Room
Deluxe Twin Room
Room
Deluxe Double Room
Room
Deluxe Suite Twin
Room
Grand Deluxe Queen
Room
Grand Deluxe Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x