The 12 Suite Empire Damansara

Damansara Perdana
The 12 Suite Empire Damansara Öne Çıkan Resim
The 12 Suite Empire Damansara Dış Mekan
The 12 Suite Empire Damansara Dış Mekan
The 12 Suite Empire Damansara İç Mekan
The 12 Suite Empire Damansara İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
The 12 Suite Empire Damansara
2 Jalan PJU 8/8A , Damansara Perdana

Petaling Jaya (Damansara Perdana) bölgesindeki The 12 Suite Empire Damansara misafirlere Curve Alışveriş Merkezi ve KidZania ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel 1 Utama ile 2,7 mi (4,3 km) ve Kuala Lumpur Sentral ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Starbucks yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 8 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 4 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Şehir Manzaralı (King)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x