Qliq Damansara

Malezya Yarımadası, Damansara Perdana
Qliq Damansara Genel
Qliq Damansara Öne Çıkan Resim
Qliq Damansara Dış Mekan
Qliq Damansara Dış Mekan
Qliq Damansara Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
Qliq Damansara
Empire Damansara, No.2 Jalan PJU 8/8A Damansara Perdana Malezya Yarımadası, Damansara Perdana

Petaling Jaya (Damansara Perdana) bölgesindeki Qliq Damansara misafirlere Curve Alışveriş Merkezi ve KidZania ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel 1 Utama ile 2,7 mi (4,3 km) ve Kuala Lumpur Sentral ile 7,8 mi (12,6 km) mesafede.

Restoranda Qliq Damansara misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 133 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 10 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x