Than Thien Friendly Hotel

Orta Vietnam, Hue
Than Thien Friendly Hotel Genel
Than Thien Friendly Hotel Genel
Than Thien Friendly Hotel Genel
Than Thien Friendly Hotel Öne Çıkan Resim
Than Thien Friendly Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Than Thien Friendly Hotel
10 Nguyen Cong Tru street Orta Vietnam, Hue

Than Thien Friendly Hotel misafirlere Hue merkezinde, Truongtien Köprüsü ve Royal Fine Arts Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ho Chi Minh Museum ile 1,3 mi (2,1 km) ve Con Hen ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Otelin restoranı Friendly Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Mutfak olan 30 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Süit,
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x