Carnosa Hotel

Orta Vietnam, Hue
Carnosa Hotel Genel
Carnosa Hotel Öne Çıkan Resim
Carnosa Hotel Dış Mekan
Carnosa Hotel Dış Mekan
Carnosa Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Carnosa Hotel
11B Nguyen Cong Tru Street Orta Vietnam, Hue

Carnosa Hotel konaklamanızda Hue merkezinde, Truongtien Köprüsü ve Dong Ba Market ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Con Hen ile 2,2 km (1,4 mil) ve Thien Mu Pagodası ile 6,6 km (4,1 mil) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Carnosa Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x