Thai Hoa Resort

Ham Tien
Thai Hoa Resort Genel
Thai Hoa Resort Öne Çıkan Resim
Thai Hoa Resort Dış Mekan
Thai Hoa Resort Dış Mekan
Thai Hoa Resort Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Thai Hoa Resort
56 Huynh Thuc Khang St, Ham Tien Ward , Ham Tien

Thai Hoa Resort misafirlere Phan Thiet (Doğu Ham Tien Plajı) bölgesinde, Ham Tien Plajı yakınında ve Fairy Stream ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Mui Ne Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Ham Tien Pazarı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Thai Hoa ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

36 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Romantic
Romantic Bungalov, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Denize Sıfır
Superior
Superior Oda
Room
Standard Bungalov
Room
Bungalov, Havuz Manzaralı
Room
Grand Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x