TH Hotel

Changzhi
TH Hotel Genel
TH Hotel Öne Çıkan Resim
TH Hotel Dış Mekan
TH Hotel Dış Mekan
TH Hotel İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
TH Hotel
No. 5, Yanfa 1st Rd,Changzhi Township Pingtung County, 908 , Changzhi

Changzhi bölgesindeki TH Hotel misafirlere ana cadde üzerinde, Pingtung County Department of Social Welfare Arena ve Atang Local Culture Center ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon E-DA Tema Parkı ile 15 mi (24,2 km) ve Fo Guang Shan Buddha Anıt Merkezi ile 9,8 mi (15,7 km) mesafede.

悅和廳 yemek servisi için ideal, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 106 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Elite Dört Kişilik Oda
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x