Fish Hotel - Pingtung

Pingtung
Fish Hotel - Pingtung Genel
Fish Hotel - Pingtung Genel
Fish Hotel - Pingtung Öne Çıkan Resim
Fish Hotel - Pingtung Dış Mekan
Fish Hotel - Pingtung Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Fish Hotel - Pingtung
No. 255, Minsheng Rd. , Pingtung

Fish Hotel - Pingtung size Pingtung merkezinde, Pingtung Gece Pazarı ile 5 dakika yürüyüş ve Pingtung Park ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Love River ile 14 mi (22,6 km) ve E-DA Tema Parkı ile 14,2 mi (22,8 km) mesafede.

Restoranda Fish Hotel - Pingtung misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

184 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Pingtung bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda (No View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x