Teton Village Condos Collection by JHRL

Kuzeybatı Wyoming, Teton Village
Teton Village Condos Collection by JHRL Genel
Teton Village Condos Collection by JHRL Genel
Teton Village Condos Collection by JHRL Genel
Teton Village Condos Collection by JHRL Öne Çıkan Resim
Teton Village Condos Collection by JHRL Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Teton Village Condos Collection by JHRL
3200 West McCollister Drive Kuzeybatı Wyoming, Teton Village

Teton Village Condos Collection by JHRL konaklamanızda Teton Village bölgesinde, golf sahasına yakın, Jackson Hole Dağ Tatil Merkezi yakınında ve Grand Teton Ulusal Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu daire Jackson Kent Meydanı ile 12,3 mi (19,8 km) ve Snow King Kayak Merkezi ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Misafirler için şömine olan 50 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu dairede 4 kat olan bir 10 bina var ve misafirler için yakın çevrede ücretsiz otopark mevcut. Eğlence aktiviteleri arasında otelde tenis kortu, yakın çevrede eko-turları ve yakın çevrede kayak dersleri bulunuyor.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Teton
Teton Village Condos, 2 Bedrooms, 1 Bathroom
Room
Teton Village Condos, 2 Bedrooms, 2 Bathrooms
Room
Teton Village Condos, 3 Bedrooms, 3 Bathrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x