Tes Hotel

Osh
Tes Hotel Genel
Tes Hotel Genel
Tes Hotel Öne Çıkan Resim
Tes Hotel Dış Mekan
Tes Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Tes Hotel
Say Boyu Street #5 , Osh

Osh bölgesindeki Tes Hotel konaklamanızda, Oş Lenin Heykeli ve Oş II. Dünya Savaşı Anıtı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Three-Storied Yurt ile 2,2 mi (3,5 km) ve Jayma Bazaar ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için (6 beds)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (6 beds)
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x