OshNuru

Osh
OshNuru Öne Çıkan Resim
OshNuru Dış Mekan
OshNuru Kahvaltı
OshNuru Yerinde Yemek
OshNuru Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
OshNuru
Bayalinov 1 , Osh

OshNuru misafirlere Osh merkezinde, Oş Lenin Heykeli ve Oş II. Dünya Savaşı Anıtı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Three-Storied Yurt ile 1,3 mi (2,1 km) ve Sulaiman-Too Sacred Mountain ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

96 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca kuaför, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x