Terrasse Sur Isola Bella

Doğu Sicilya, Taormina
Terrasse Sur Isola Bella Öne Çıkan Resim
Terrasse Sur Isola Bella Dış Mekan
Terrasse Sur Isola Bella Dış Mekan
Terrasse Sur Isola Bella Dış Mekan
Terrasse Sur Isola Bella Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Terrasse Sur Isola Bella
Via Nazionale 242 Doğu Sicilya, Taormina

Bu apart daire misafirlere Taormina (Mazzaro) bölgesinde, Taormina Sahili ve Ionian Sea yakınında. Bu daire Etna Dağı ile 15,7 mi (25,3 km) ve Isola Bella ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Bu apart daire misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x