Hotel Villa Esperia

Doğu Sicilya, Taormina
Hotel Villa Esperia Genel
Hotel Villa Esperia Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Esperia Dış Mekan
Hotel Villa Esperia Kahvaltı
Hotel Villa Esperia Kahvaltı
Image More +23 fotoğraf
Hotel Villa Esperia
Via Nazionale, 244 Doğu Sicilya, Taormina

Hotel Villa Esperia misafirlere Taormina (Mazzaro) bölgesinde, Taormina Sahili ve Ionian Sea yakınında. Bu 4 yıldızlı otel Etna Dağı ile 15,7 mi (25,3 km) ve Isola Bella ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

65 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Executive
Executive Süit, Deniz Manzaralı
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x