Terra Cassa Hotel

Cava, Bandungan
Terra Cassa Hotel Öne Çıkan Resim
Terra Cassa Hotel Dış Mekan
Terra Cassa Hotel Dış Mekan
Terra Cassa Hotel Dış Mekan
Terra Cassa Hotel İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Terra Cassa Hotel
Diponegoro km 0 Cava, Bandungan

Bandungan bölgesindeki Terra Cassa Hotel konaklamanızda, Bandungan Square ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Celosia Flower Garden ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Candi Gedong Songo Hint Tapınağı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Ayanaz Gedongsongo ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Terra Cassa Restaurant, Terra Cassa Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor.

Misafirler için 40 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve balo salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x