Green Valley Resort Bandungan

Bandungan
Green Valley Resort Bandungan Öne Çıkan Resim
Green Valley Resort Bandungan Dış Mekan
Green Valley Resort Bandungan Dış Mekan
Green Valley Resort Bandungan Dış Mekan
Green Valley Resort Bandungan Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Green Valley Resort Bandungan
JL.Ampel Gading Desa Kenteng Bandungan , Bandungan

Bandungan bölgesindeki Green Valley Resort Bandungan misafirlere Celosia Flower Garden ve Bandungan Square ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ayanaz Gedongsongo ile 5,3 km (3,3 mil) ve Gedong Songo Temple ile 9,3 km (5,8 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı Bambu Resto misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut.

69 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Bandungan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 527 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Çadır
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x