Terra Biohotel

Andean Highlands, Medellin
Terra Biohotel Genel
Terra Biohotel Genel
Terra Biohotel Genel
Terra Biohotel Genel
Terra Biohotel Genel
Image More +43 fotoğraf
Terra Biohotel
Calle 35 No. 64 A-92 Andean Highlands, Medellin

Medellin (Laureles - Estadio) bölgesindeki Terra Biohotel misafirlere Plaza Mayor Fuar Merkezi ve Botero Plaza Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Poblado Parkı ile 5,5 km (3,4 mil) ve Medellin Botanik Bahçesi ile 6 km (3,7 mil) mesafede.

Otelin restoranı Kaia misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 41 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Junior Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Jakuzi, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x