Tepi Sawah Lodge

Lesser Sunda Islands, Wongaya Gede
Tepi Sawah Lodge Genel
Tepi Sawah Lodge Genel
Tepi Sawah Lodge Genel
Tepi Sawah Lodge Genel
Tepi Sawah Lodge Genel
Image More +166 fotoğraf
Tepi Sawah Lodge
JL. Penatahan - Wongaya Gede Jatiluwih Lesser Sunda Islands, Wongaya Gede

Penebel bölgesindeki Tepi Sawah Lodge misafirlere iskele üstünde, Luhur Batukaru Tapınağı ve Jatiluwih Pirinç Tarlaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Bali Kelebek Parkı ile 12,9 km (8 mi) ve Sangeh Maymun Ormanı ile 20,7 km (12,9 mi) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Loka Cita ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler 40 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Ortak Ranzalı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Design Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Panoramic Dağ Evi
Room
Deluxe Kulübe, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x