Prana Dewi Mountain Resort

Wongaya Gede
Prana Dewi Mountain Resort Öne Çıkan Resim
Prana Dewi Mountain Resort Dış Mekan
Prana Dewi Mountain Resort Dış Mekan
Prana Dewi Mountain Resort Dış Mekan
Prana Dewi Mountain Resort Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Prana Dewi Mountain Resort
Wongaya Gede, Penebel , Wongaya Gede

Prana Dewi Mountain Resort misafirlere Penebel bölgesinde, dağda ve Luhur Batukaru Tapınağı ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Tamba Waras Temple ile 4,7 mi (7,5 km) ve Piling Kawang Hot Spring ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Penebel bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Exclusive Oda
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x