Tenuta Moriano

Empolese Val D'elsa, Montespertoli
Tenuta Moriano Genel
Tenuta Moriano Genel
Tenuta Moriano Genel
Tenuta Moriano Genel
Tenuta Moriano Genel
Image More +52 fotoğraf
Tenuta Moriano
Via Colle San Lorenzo,7 Empolese Val D'elsa, Montespertoli

Montespertoli bölgesindeki Tenuta Moriano misafirlere kırsal bölgede, Sonnino Kalesi ve Piazza Machiavelli meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Üzüm Asması ve Şarap Müzesi ile 3,5 mi (5,7 km) ve Montespertoli Belediye Sarayı ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 9.00 ve 9.30, hafta sonu 9.00 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 90 cm düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Toskana stili çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Odalı Apart Daire
2
2 Odalı Apart Daire
Room
1 Odalı Apart Daire
Room
2 Odalı Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x