La Rocca Di Montalbino

Empolese Val D'elsa, Montespertoli
La Rocca Di Montalbino Genel
La Rocca Di Montalbino Öne Çıkan Resim
La Rocca Di Montalbino Dış Mekan
La Rocca Di Montalbino Dış Mekan
La Rocca Di Montalbino Dış Mekan
Image More +261 fotoğraf
La Rocca Di Montalbino
Via Colle Montalbino 25 Empolese Val D'elsa, Montespertoli

Montespertoli bölgesindeki La Rocca Di Montalbino misafirlere kırsal bölgede, Sonnino Kalesi ve Üzüm Asması ve Şarap Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Piazza Machiavelli meydanı ile 4,1 mi (6,7 km) ve Montespertoli Belediye Sarayı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

La Rocca Di Montalbino misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için 5 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 5 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x