Tenuta La Presa

İtalya Gölleri, Italian Alps
Tenuta La Presa Öne Çıkan Resim
Tenuta La Presa Dış Mekan
Tenuta La Presa Dış Mekan
Tenuta La Presa Dış Mekan
Tenuta La Presa Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Tenuta La Presa
Localita La Presa 1 İtalya Gölleri, Italian Alps

Caprino Veronese bölgesindeki Tenuta La Presa misafirlere kırsal bölgede, Casa Biasi Bahçesi ve Grand'Affi Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Gardaland ile 15,3 mi (24,7 km) ve San Marco Hisarı ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane ve açık havuz bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Süit
Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x