Resort Platani

Caprino Veronese
Resort Platani Genel
Resort Platani Genel
Resort Platani Öne Çıkan Resim
Resort Platani Dış Mekan
Resort Platani Dış Mekan
Image More +134 fotoğraf
Resort Platani
LOC. VALSECCA DI SOPRA,7 , Caprino Veronese

Resort Platani misafirlere Caprino Veronese bölgesinde, bölge parkında, Lagarina Vadisi yakınında ve San Martino Küçük Tapınağı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Gardaland ile 16,6 mi (26,7 km) ve San Marco Hisarı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

POOL BAR bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Junior
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Stüdyo Süit, Resort Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Honeymoon Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x