Tenuta la Fratta

Sinalunga
Tenuta la Fratta Öne Çıkan Resim
Tenuta la Fratta Dış Mekan
Tenuta la Fratta Dış Mekan
Tenuta la Fratta Dış Mekan
Tenuta la Fratta Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Tenuta la Fratta
Località La Fratta , Sinalunga

Tenuta la Fratta konaklamanızda Sinalunga bölgesinde, Tenuta Valdipiatta ile 13,3 km (8,3 mi) ve St. Agnes Kilisesi ile 13,7 km (8,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Cantina Contucci ile 15 km (9,3 mil) ve Palazzo Ricci Avrupa Müzik ve Sahne Sanatları Akademisi ile 15 km (9,3 mil) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan I Due Apostoli yemek servisi için ideal, bu çiftlik otelinde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

13 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kütüphane ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Süit
Room
Apart Daire, Küçük Mutfak, Ek Bina
Room
Apart Daire, Engellilere Uygun, Ek Bina
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x