La Pia Dama - Residence

Sinalunga
La Pia Dama - Residence Genel
La Pia Dama - Residence Genel
La Pia Dama - Residence Öne Çıkan Resim
La Pia Dama - Residence Dış Mekan
La Pia Dama - Residence Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
La Pia Dama - Residence
Localita Poggiolo 98 , Sinalunga

Sinalunga bölgesindeki La Pia Dama - Residence misafirlere nehir üzerinde, Valdichiana Outlet Village ve Terme Antica Querciolaia Kaplıcaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu rezidans San Giovanni Terme Rapolano ile 19,5 km (12,1 mi) ve San Biagio Kilisesi ile 20 km (12,4 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca rezidansta belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 havuz kenarı barı ideal. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 14 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu Toskana stili rezidansta misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Junior
Junior Süit
Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Luxury
Luxury Süit, 2 Yatak Odası
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Üzüm Asması Manzaralı
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x