Tembas House

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Tembas House Öne Çıkan Resim
Tembas House Dış Mekan
Tembas House Dış Mekan
Tembas House İç Mekan
Tembas House İç Mekan
Image More +12 fotoğraf
Tembas House
Naxal Katmandu Vadisi, Kathmandu

Kathmandu (Naxal) bölgesindeki Tembas House misafirlere Durbar Marg ve Narayanhity Sarayı Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Pashupatinath Tapınağı ile 1,8 mi (3 km) ve Boudhanath ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere çamaşır makineleri ve divan/sedir gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x