Tecnohotel San Benito Beach

Yucatan Yarımadası, Dzemul
Tecnohotel San Benito Beach Genel
Tecnohotel San Benito Beach Genel
Tecnohotel San Benito Beach Genel
Tecnohotel San Benito Beach Genel
Tecnohotel San Benito Beach Genel
Image More +56 fotoğraf
Tecnohotel San Benito Beach
Km 25.5 Carretera Progreso - Telchac Yucatan Yarımadası, Dzemul

Tecnohotel San Benito Beach misafirlere Dzemul (San Benito) bölgesinde, Playa Uaymitun ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Pink Salt Flats ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Progreso Plajı ile 15,9 mi (25,5 km) ve Sayachaltun Ecological Reserve ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Otelin deniz ürünleri alanında uzman restoranı Las Iguanas misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Dzemul bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1679 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x