Castillo Nicte Villa

Progreso
Castillo Nicte Villa Öne Çıkan Resim
Castillo Nicte Villa Dış Mekan
Castillo Nicte Villa Dış Mekan
Castillo Nicte Villa Oda Manzaraları
Castillo Nicte Villa Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Castillo Nicte Villa
1101 Calle 1 Chicxulub , Progreso

Castillo Nicte Villa konaklamanızda Progreso bölgesinde, Progreso Plajı ile 10,6 km (6,6 mi) ve Progreso İskelesi ile 12,6 km (7,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan tatil evi Yucatan Siglo XXI Kongre Merkezi ile 38,8 km (24,1 mi) ve Paseo de Montejo ile 39,3 km (24,4 mi) mesafede.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize çamaşır makineleri, tavan vantilatörü ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Daire, 1 Yatak Odası
Room
Panoramic Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Room
Family Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x