Tebu Hotel Bandung

Bandung
Tebu Hotel Bandung Genel
Tebu Hotel Bandung Genel
Tebu Hotel Bandung Öne Çıkan Resim
Tebu Hotel Bandung Dış Mekan
Tebu Hotel Bandung İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Tebu Hotel Bandung
Jalan L.L.R.E. Martadinata No. 62 , Bandung

Tebu Hotel Bandung misafirlere Bandung bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Gedung Sate ile Museum Prangko 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bandung Postal Museum ile 0,3 mi (0,5 km) ve Gasibu Halk Kütüphanesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin Endonezya mutfağı alanında uzman restoranı Sugar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 95 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x