Tea Tree Suites Manipal

Manipal
Tea Tree Suites Manipal Öne Çıkan Resim
Tea Tree Suites Manipal Kahvaltı
Tea Tree Suites Manipal Yerinde Yemek
Tea Tree Suites Manipal Havuz
Tea Tree Suites Manipal Lobi
Image More +4 fotoğraf
Tea Tree Suites Manipal
316/30, Ramani Pal Road, 2nd Cross Vidyaratna Nagar , Manipal

Udupi bölgesindeki Tea Tree Suites Manipal konaklamanızda, Anatomi ve Patoloji Müzesi ve Manipal Üniversitesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Udupi Krişna Tapınağı ile 3,4 mi (5,4 km) ve Anantha Padmanabha Temple ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 52 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x