Hotel Ashlesh

Manipal
Hotel Ashlesh Öne Çıkan Resim
Hotel Ashlesh Dış Mekan
Hotel Ashlesh Dış Mekan
Hotel Ashlesh Yerinde Yemek
Hotel Ashlesh Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Hotel Ashlesh
Opposite M.I.T., Manipal-Karkala Road , Manipal

Hotel Ashlesh misafirlere Udupi merkezinde, Anatomi ve Patoloji Müzesi ve Manipal Üniversitesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Udupi Krişna Tapınağı ile 4,1 mi (6,7 km) ve Anantha Padmanabha Temple ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Guzzlers Inn yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

52 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Dubleks, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Room
Premier Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x