Tayrona Angel Lodge

Caribbean Lowlands, Canaveral
Tayrona Angel Lodge Öne Çıkan Resim
Tayrona Angel Lodge Dış Mekan
Tayrona Angel Lodge Dış Mekan
Tayrona Angel Lodge Dış Mekan
Tayrona Angel Lodge Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Tayrona Angel Lodge
Kilometro 30.5 Via Santa Marta Riohacha 300 mts entrada principal Parque Tayrona Caribbean Lowlands, Canaveral

Santa Marta bölgesindeki Tayrona Angel Lodge misafirlere Tayrona Ulusal Doğa Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Parque Isla Salamanca ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cabo San Juan del Guia Plajı ile 4,6 km (2,8 mil) ve Playa La Piscina ile 4,6 km (2,8 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x