Tasheema Beach Resort

Güney Sri Lanka Sahili, Kosgoda
Tasheema Beach Resort Öne Çıkan Resim
Tasheema Beach Resort Dış Mekan
Tasheema Beach Resort Dış Mekan
Tasheema Beach Resort Dış Mekan
Tasheema Beach Resort İç Mekan
Image More +8 fotoğraf
Tasheema Beach Resort
Colombo - Galle Main Rd Güney Sri Lanka Sahili, Kosgoda

Kosgoda bölgesindeki Tasheema Beach Resort konaklamanızda, Kosgoda Plajı ve Induruwa Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Bentota Plajı ile 7 mi (11,3 km) ve Ahungalla Plajı ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Tasheema Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 15 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x