Green Turtle Villa by The Serendipity Collection

Güney Sri Lanka Sahili, Kosgoda
Green Turtle Villa by The Serendipity Collection Genel
Green Turtle Villa by The Serendipity Collection Öne Çıkan Resim
Green Turtle Villa by The Serendipity Collection Dış Mekan
Green Turtle Villa by The Serendipity Collection İç Mekan
Green Turtle Villa by The Serendipity Collection İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Green Turtle Villa by The Serendipity Collection
School Lane, Nape, Kosgoda, Galle Güney Sri Lanka Sahili, Kosgoda

Kosgoda bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Kosgoda Plajı ve Induruwa Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı villa Bentota Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Ahungalla Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için villada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon vardır. Misafirler için villada bir memory foam (visko elastik) yatak mevcuttur. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Banyoda küvet veya duş, geniş duş başlığı ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x