Tartu Hotel

Tartu
Tartu Hotel Genel
Tartu Hotel Genel
Tartu Hotel Genel
Tartu Hotel Kahvaltı
Tartu Hotel Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Tartu Hotel
Soola 3 , Tartu

Tartu Hotel misafirlere Tartu merkezinde, AHHAA Bilim Merkezi yakınında ve Monument to Eduard Tubin ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tartu Katariina House ile 0,5 mi (0,8 km) ve Tartu Art Museum ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin restoranı Cafe Tartu misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 112 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 2 spa küveti, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Tartu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x