Taosha Suites

Güney Tayland, Kamala
Taosha Suites Öne Çıkan Resim
Taosha Suites Oda Düzeni
Taosha Suites Oda Düzeni
Taosha Suites Oda Düzeni
Taosha Suites Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
Taosha Suites
75/27 Moo 3 Güney Tayland, Kamala

Bu apart otel misafirlere Kamala bölgesinde, plaj yakınında, Kamala Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Patong Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Karon Plajı ile 8,5 mi (13,7 km) ve Kata Plajı ile 11,7 mi (18,9 km) mesafede.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası, masa, telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkanı sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Misafirler 3 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
2 Bedroom Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x