TAO Garden Luxury Condo

Yucatan Yarımadası, Akumal
TAO Garden Luxury Condo Öne Çıkan Resim
TAO Garden Luxury Condo Dış Mekan
TAO Garden Luxury Condo Golf
TAO Garden Luxury Condo Golf
TAO Garden Luxury Condo Golf
Image More +24 fotoğraf
TAO Garden Luxury Condo
Tao HIRA G4, Avenida del Golfo Yucatan Yarımadası, Akumal

Bu apart otel misafirlere Akumal bölgesinde, plaj yakınında, Xel-Há Parkı ve Akumal Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Half Moon Körfezi ile 5,8 mi (9,3 km) ve Xpu-ha Plajı ile 11,6 mi (18,6 km) mesafede.

Restoranda bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve kumarhane ve gece kulübü gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x