Tantur Hills Hotel

Doğu Kudüs, Kudüs
Tantur Hills Hotel Genel
Tantur Hills Hotel Genel
Tantur Hills Hotel Genel
Tantur Hills Hotel Genel
Tantur Hills Hotel Genel
Image More +101 fotoğraf
Tantur Hills Hotel
Hebron Road 303 before Rachel’s Tomb Doğu Kudüs, Kudüs

Kudüs bölgesindeki Tantur Hills Hotel misafirlere Church of the Nativity (İsa'nın Doğuşu) Kilisesi ve Yad Vashem ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kudüs Tarihi Davut Kulesi Müzesi ile 6,6 km (4,1 mil) ve Ağlama Duvarı ile 7,7 km (4,8 mil) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan La Collina Bistro yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Twin Bedroom
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Double Bedroom
Room
Club Suite Bedroom
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x