Tannenhaus

Vogtland (bölge), Schoeneck
Tannenhaus Genel
Tannenhaus Genel
Tannenhaus Genel
Tannenhaus Genel
Tannenhaus Genel
Image More +74 fotoğraf
Tannenhaus
Klingenthaler Str. 19 Vogtland (bölge), Schoeneck

Tannenhaus konaklamanızda Schoeneck bölgesinde, Erlbach - Kegelberg Kayak Alanı ile 13,2 km (8,2 mi) ve Vogtland Arena ile 16,6 km (10,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Almanya Uzay Seyahati Sergisi ile 17,5 km ve Albert Park ile 21,6 km mesafede.

Yemek servisi için Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz sauna ve kiralık bisiklet eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x