Landhotel Gasthof Zwota

Vogtland (bölge), Klingenthal
Landhotel Gasthof Zwota Genel
Landhotel Gasthof Zwota Öne Çıkan Resim
Landhotel Gasthof Zwota Dış Mekan
Landhotel Gasthof Zwota Dış Mekan
Landhotel Gasthof Zwota Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Landhotel Gasthof Zwota
Klingenthaler Straße 56 Vogtland (bölge), Klingenthal

Klingenthal bölgesindeki Landhotel Gasthof Zwota konaklamanızda Ore Mountains-Vogtland Nature Park ve Střední Bleiberg ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Aschbergschanze ile 4,6 mi (7,4 km) ve Erlbach - Kegelberg Kayak Alanı ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Landhotel Gasthof Zwota misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, yapay nehir ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x