Tangla Hotel Tianjin

Tianjin
Tangla Hotel Tianjin Genel
Tangla Hotel Tianjin Genel
Tangla Hotel Tianjin Genel
Tangla Hotel Tianjin Genel
Tangla Hotel Tianjin Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Tangla Hotel Tianjin
No.219 Nan Jing Road Heping Dirstrict , Tianjin

Tangla Hotel Tianjin misafirlere Tianjin (Heping) bölgesinde, Binjiang Avenue Shopping Street yakınında ve St Joseph's Katedrali ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Former Residence of Zhang Xueliang ile 0,9 mi (1,4 km) ve Zhongxin Parkı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 116 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz, spor salonu ve karaoke gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Oda
Exclusive
Exclusive Oda
Presidential
Presidential Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x