Four Seasons Hotel Tianjin

Guanzhong Ovası, Tianjin
Four Seasons Hotel Tianjin Genel
Four Seasons Hotel Tianjin Genel
Four Seasons Hotel Tianjin Genel
Four Seasons Hotel Tianjin Genel
Four Seasons Hotel Tianjin Genel
Image More +76 fotoğraf
Four Seasons Hotel Tianjin
138 Chifeng Road Heping District Guanzhong Ovası, Tianjin

Four Seasons Hotel Tianjin konaklamanızda Tianjin merkezinde, Tianjin Üniversitesi ile 8 dakika sürüş mesafesinde ve Tianjin Guwu Pazarı ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Nankai Üniversitesi ile 3 km ve Tianjin Radyo ve Televizyon Kulesi ile 4,6 km mesafede.

Gusto yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 259 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, tablet bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kapalı havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Tianjin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 8256 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Four
Four Seasons, Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premier
Premier Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premier
Premier Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Premier Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Süit, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x