Tangerine Apart Hotel Batumi

Black Sea Coast, Batum
Tangerine Apart Hotel Batumi Genel
Tangerine Apart Hotel Batumi Genel
Tangerine Apart Hotel Batumi Genel
Tangerine Apart Hotel Batumi Genel
Tangerine Apart Hotel Batumi Öne Çıkan Resim
Image More +93 fotoğraf
Tangerine Apart Hotel Batumi
4 Kobaladze Street Black Sea Coast, Batum

Tangerine Apart Hotel Batumi misafirlere Batumi merkezinde, Batumi Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Batumi Central Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Batum Üniversitesi ile 1,9 mi (3 km) ve Avrupa Meydanı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Mutfak
Family
Family Deluxe, Kitchen, Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x